skip to Main Content
Sale

Olaj bajuszra és szakállra Shield Man – 30 ml

5,180Ft 2,419Ft

A regisztrációdat követően azonnal megkapod a -23% kedvezményt és láthatod az összes termék kedvezményes árát!

Ha már regisztráltál, kattints a Megrendelem gombra, és a kosár után írd be az aktivációs e mailben kapott Farmasi számodat, illetve a regisztráció során beírt jelszavadat.

Cikkszám: 1119083 Kategória:

Termék leírás

Kifejezetten a táplált, selymes bajusz és szakáll, valamint a hidratált és megnyugtatott bőrre kifejlesztve. A mandulaolaj és E-vitamin tartalom segíti elő a táplált arcszőrzetet. A liliom-olaj segít megóvni a bőrt az irritációtól és kiszáradástól. Ingredients:Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Isopropyl Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, Sweet Almond Oil/Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Soybean Oil/Glycine Soja Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Tocopherol, Sunflower Oil/Helianthus Annuus Seed Oil.

 

Használati Utasítás: Az olajból tegyen néhány cseppet a tenyerébe. Az olajat egyenletesen oszlassa el mindkét tenyerében és ujjaival dörzsölje be a tiszta szakállba és arcbőrbe. Befejezésképp fésűvel vagy ujjaival fésülje át szakállát. FIGYELMEZTETÉS: Kizárólag külsőleges használatra. Gyermekektől elzárva tartandó. Ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak. Szobahőmérsékleten tárolandó. Kerülje a termék szembe jutását.

Back To Top