skip to Main Content
Sale

Dr. C. Tuna Szőrtelenítő krém 100ml

3,420Ft 2,069Ft

A regisztrációdat követően azonnal megkapod a -23% kedvezményt és láthatod az összes termék kedvezményes árát!

Ha már regisztráltál, kattints a Megrendelem gombra, és a kosár után írd be az aktivációs e mailben kapott Farmasi számodat, illetve a regisztráció során beírt jelszavadat.

Cikkszám: 1114050 Kategória:

Termék leírás

Dr. C. Tuna Szőrtelenítő krém az új összetételének köszönhetően, eltávolítja a nem kívánt szőrszálakat, papaya kivonatnak köszönhetően csökkenti azok megjelenését. Sima és puha érzést kölcsönöz a bőrnek , miközben mélyen hidratálja. Speciális, új technológiával  kifejlesztett illatának köszönhetően, kellemes gondoskodást nyújt a nem kívánt szőrszálak eltávolítása során.

 

Használati Utasítás

Sima bőr 3 lépésben:

1 – krémet egyenletesen szalasztassa el a bőrén a homorú lehúzólemez segítségével, annak érdekében, hogy az összes szőrszálat befedje.

2 –  hatóidő 3 – 6 perc, majd törölje le a lehúzólemez segítségével egy kis bőr felületén, hogy meggyőződjön a hatékonyságáról. Abban az esetben ha a szőrszálakat könnyedén sikerül  eltávolítania, a fennmaradt krémet távolítsa el a lehúzólemez akár vékony vagy vastag felületével attól függően, melyik test részén alkalmazza. Szükség esetén a krémet hagyhatja tovább, viszont 6 percnél többet nem ajánlott.

3 – használat után a bőrét öblítse le és törölje szárazra

 

Back To Top