skip to Main Content
Sale

Borotvahab Shield Man – 200 ml

4,140Ft 2,069Ft

A regisztrációdat követően azonnal megkapod a -23% kedvezményt és láthatod az összes termék kedvezményes árát!

Ha már regisztráltál, kattints a Megrendelem gombra, és a kosár után írd be az aktivációs e mailben kapott Farmasi számodat, illetve a regisztráció során beírt jelszavadat.

Cikkszám: 1119081 Kategória:

Termék leírás

A borotvagél egy friss gél, amely extra gyengéd, sűrű és krémes habbá alakul át, ezzel biztosítva a kényelmes és precíz borotválkozást. Az allantoinnal és aloe verával dúsított formula elősegíti a borotvapenge könnyebb csúszását, miközben véd a kisebb sérülésektől és bőrirritációtól. Minden bőrtípusra alkalmas. Ingredients: Water/Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Stearic Acid, Glyceryl Oleate, Isopentane, Hydroxyethylcellulose, PEG-23M, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Isobutane, PEG-90M, Sorbitol, Fragrance/Parfum, Glycerin, Limonene, FD&C Blue No. 1/CI 42090., D&C Yellow No. 10/CI 47005.
Használati Utasítás: A borotvagélt vigye fel a nedves bőrre és masszírozza be. Borotválkozás után öblítse le. FIGYELMEZTETÉS: A flakon belsejében túlnyomás uralkodik. Védje napfénytől és ne tegye ki 50 ° C-ot meghaladó hőmérsékletnek. Ne égesse el és ne sértse meg a használt csomagolást. Ne használja nyílt láng vagy forró anyag közelében. Gyújtóforrástól távol tartandó – Tilos a dohányzás. Gyermekektől elzárva tartandó. A tartalom 8% -a tűzveszélyes.
Back To Top