skip to Main Content

A Farmasi márkanév Dr. Cevdet Tuna nevéhez fűződik, aki 1952-ben megalapította Törökország egyik első gyógyszergyárát, a Tege Medicine Factory-t és szakmai gyógyszergyártásba kezdett. 1977-től 1995-ig importálta a gyógyszertárban kézzel készített gyógyszerek alapanyagait, és 13.500 gyógyszertárhoz értékesítette. Ezzel párhuzamosan Dr. Cevdet Tuna megalapította az első analitikai laboratóriumot Törökországban. 22 év után eladta a társaság részvényeit egy külföldi befektetésű vállalkozásnak.

1998-ban létrehozta a Tan Alize Cosmetics céget és a Farmasi márkát.

A céget Dr. C. Tuna, családjával közösen működteti és Törökországban a vezető gyártó cégek sorába tartozik.

Dr. Cevdet Tuna 63 éves szakmai múltjában mindig elvei szerint szeretett volna dolgozni, és úgy vélte, hogy az emberek a vállalat legértékesebb eszközei, és befektetniük kell a hibátlan személyes képzésre. Végtelen őszintesége miatt a munkások és családja csodálta őt.

Dr. Cevdet Tuna a “Farmasi küldetéséről”: “Fenntartjuk létünket azzal, hogy egészséges, minősített, innovatív, környezetbarát termékeket kínálunk megfelelő áron, miközben a legnagyobb előnyöket nyújtjuk ügyfeleinknek, tanácsadóinknak és alkalmazottainknak. Kutatási és Fejlesztési Központunk középpontjában az ügyfelek és a minőség irányulnak. Kutatási és fejlesztési részlegünk a legmodernebb technológiákkal rendelkezik, és kb. 20 kémiai tudóssal, akik mindegyike pontosan és aprólékosan dolgozik.Cégünk úttörő szerepet tölt be a kozmetikai iparban a török exportszektorban; Gyorsan növekvő számban exportálunk 123 országba.” (Dr. Cevdet Tuna idős kora miatt jelenleg már csak alkalmanként látogat a Farmasiba)

A Tan Alize gyáraiban termékek széles skáláját gyártják, beleértve a Farmasi termékeket is, a dekor kozmetikától és parfümöktől kezdve, egészen az arc- és testápoló termékekig, szájápolási készítményekig, törlőkendőkig és háztartási, környezetbarát tisztítószerekig. Minden termék Dr. C.Tuna receptjei alapján készül. A termékek megfelelnek a fogyasztó egészségét védő legmagasabb szintű követelményeknek.

A Farmasi célja, hogy jó minőségű, megfizethető árú termékeket állítson elő a fogyasztók számára A Tan Alize gyár Omerli-ben, Isztambulban épült meg, dombokkal és erdőkkel van körülvéve. A Tan Alize egy teljes és integrált létesítmény, mely 5 különálló faktort tartalmaz. Gyáraiban light-tech integrált termelési berendezéseket alkalmaznak. Minden olyan folyamat, mint a gyártás, a feltöltés, a címkézés és a csomagolás, teljesen automatikus berendezéssel történik, kézzel nem érintve. Így jó minőségű, “egészséges” termékeket kínál az embereknek.

Saját márkás FARMASI termékeit 5 kontinensen,15 országban értékesítik MLM hálózaton keresztül, 83 ország szupermarketjeiben forgalmazzák. 365 millió fogyasztóval és több mint 50000 értékesítési hellyel rendelkezik és az eladás mennyisége, valamint az országok száma gyors tempóban növekszik. A FARMASI nemcsak tartja a lépést a legújabb globális trendekkel, de saját laboratóriumainak köszönhetően a versenytársakkal szemben gyorsabban képes termékeit fejleszteni. A FARMASI a Tuna család három generációjának támogatását élvezve egyre magasabbra tör.

Back To Top